Monday, April 25, 2011

ULANG TAHUN-25

Sebelum dibuka...



Kek Chocolate Blueberry, sblm dipasangkan lilin..


Abg suh letak lilin...

Nice...sblm ape2 kasik snap dulu..keep it as a memories!

Thanks to my hubby....love u so much...tak terlintas plak yang abg nak beli kek. Balik dari keje mlm tadi abg bawak masuk plastik dgn kotak bungkusan yang besar..emm ape lg kalu bkn kek..hehehe. Dari penat melayan si keletah anak kecil yang wat hal dr ptg..tersenyum lebar aku dibuat nye...hilang rasa penat. sempat plak abg singgah kedai kek lps keje... Lpas abg siap bersihkan diri, kami pun sambut jer laki bini, baby tido..lg pun bkn leh mkn. Ingat nak ajak abg ipar sekeluarga, tp dorg pun dah kenyang..kitorang belasah ler 2 org..emmm yummy..dap kek ni.. Dapat rasa kek ckit, alhamdulillah.. Pastu aku tarik tgn abg terus cium tangan dan pipi abg ucap terima kasih, I Love You.....

2 comments:

  1. i pray u always happy with ur lovely husband forever n ever..

    ReplyDelete