Tuesday, December 8, 2009

ARE YOU GOING TO FINISH STRONG?

video
Video ni aku terima saat2 aku tgh give up nak wat thesis.. smpai aku amik kptsn drastik.." repeat pun tak pela...." Masa tu aku ngah wat praktikal kat Menara TM Berhad, org ckp Menara Rebung..
Di saat2 aku ngah ilang smgt mcm tu.. da sorg staff kat c2..Mr. Siva.. Secara kbtln dia email video tu kat aku ..aku pun tersedu2 ngis pas nengok vid tu..
Bila aku kenangkan balik.. malu siot.. kat opis lak aku wat hal cam tu... Pas je ak tgok vid tu aku mula insaf..aku cpt sgt patah smgt.. Actually dat thesis is for my final smster requirement kat uitm, rugi klu xbiskan.. so aku mula pkir positif blik (ni sume gara2 video tu) then...aku bngkit semula...!
Penagajaran yang aku dapat ...jgn mudah putus asa! Tanpa kita sedar, ada org yang lebih susah dari apa yang kita tempuh... uijian.. dugaan.. Kerana tu su semua lah yg wat kita semakin dan semakin kuat!
Thanks to Allah cause meet a fren just like Mr. Siva
Mr. Siva, if you read this..Please accept the billion thanks from me... Miss our wonderful friendship...Plz send my regards to the other collegue especially Kak Fatin Farhana Azemi and Kak NorAdilah Abd Rahman.. Miss U All!

No comments:

Post a Comment